ipad.jpg

Jij staat centraal

Op onze scholen leert een leerling op de manier die bij hem past, zodat hij zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Met een brede variatie aan vakken en activiteiten. Met lesstof en methodes van deze tijd en een mooie mix van nieuwe leermiddelen en leermethodes die zich hebben bewezen. In een positieve cultuur, die gericht is op beter worden in wat je doet, waarin je elkaars kwaliteiten ziet en daar waardering voor toont. Wij bieden dit aan leerlingen van alle niveaus en uit de hele Eemsdeltaregio: van Delfzijl en Siddeburen tot Loppersum en Spijk.

Onze onderwijsactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling. Op de volgende stap die de leerling te maken heeft. Ze zijn samenhangend en sluiten aan bij de leefwereld van jongeren. Zo krijgen zij die bagage die ze nodig hebben.

Wij stellen hoge eisen aan onze leerlingen en prikkelen hen zo om nét iets meer te bereiken dan ze zelf (of hun ouders/verzorgers) verwachten. Wie nóg meer kan, dagen wij extra uit. En wie dat nodig heeft, krijgt extra ondersteuning. Leren met lef kan alleen als je weet dat je je mag onderscheiden. Daarom is er bij ons ruimte voor diversiteit en gaan we respectvol met elkaar om. Leerlingen voelen zich veilig en gekend en zijn tevreden op school.