Leerlingen in groep 8 van het basisonderwijs en hun ouders kunnen op verschillende manieren kennismaken met VO Eemsdelta. Dat kan tijdens de:

Voorlichting in de Molenberg in Delfzijl

In de Molenberg in Delfzijl geven we, samen met andere scholen in de regio, presentaties over ons onderwijs. Leerlingen uit groep 8 en hun ouders zijn er welkom. Je kunt meerdere presentaties volgen. Een uitnodiging voor deze voorlichting krijg je via de basisschool.

Datum: 31 oktober 2022

Meeloopdagen EEMS KIEK’N op VO Eemsdelta

Tijdens de meeloopdagen EEM(S) KIEK’N op VO Eemsdelta kunnen leerlingen van groep 8 en hun ouders alvast EEM(S) KIEK’N op VO Eemsdelta. Dat wil zeggen: sfeer proeven, proeflessen volgen en onze (nieuwe) gebouwen verkennen. Via onze website kun je je aanmelden.

Datum: 9 november 2022 op Rutger Kopland en 10 november 2022 op de Campus

Open dagen EEM(S) OPEN op VO Eemsdelta

Voor leerlingen van groep 8 en hun ouders organiseert VO Eemsdelta de open dagen EEM(S) OPEN. Er is van alles te zien en te ontdekken. Je kunt aan de slag met verschillende interessante opdrachten, presentaties bezoeken en in gesprek gaan met onze docenten en leerlingen. Ontmoet en onderneem op VO Eemsdelta en kom erachter of onze school bij je past!

Datum: 24 januari 2023 op Rutger Kopland (17.00 uur – 19.00 uur) en 26 januari 2023 op de Campus (17.00 uur – 20.00 uur)

In alle rust binnenkomen tijdens EEM(S) OPEN op Campus VO Eemsdelta? Voor leerlingen die dat nodig hebben is Campus VO Eemsdelta een half uur eerder (16.30 uur) open. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Dat kan via dit aanmeldformulier. Uiteraard zijn ouders, broers en zussen op dit tijdstip ook welkom.

Vragen?

Heb je na deze kennismakingsactiviteiten nog vragen? Stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met Ite Klaveringa (coördinator primair onderwijs – voortgezet onderwijs): i.klaveringa@eemsdeltacollege.nl.