Leerlingen in groep 8 van het basisonderwijs en hun ouders kunnen op verschillende manieren kennismaken met VO Eemsdelta. Dat kan tijdens de:

Voorlichting in de Molenberg in Delfzijl

In de Molenberg in Delfzijl geven we, samen met andere scholen in de regio, presentaties over ons onderwijs. Leerlingen uit groep 8 en hun ouders zijn er welkom. Je kunt meerdere presentaties volgen. Een uitnodiging voor deze voorlichting krijg je via de basisschool.

Datum: 14 oktober 2024

Meeloopdagen EEMS KIEK’N op VO Eemsdelta

Tijdens de meeloopdagen op 8 en 9 november kunnen leerlingen van groep 8 en hun ouders alvast EEM(S) KIEK’N op VO Eemsdelta. Dat wil zeggen: sfeer proeven, proeflessen volgen en onze (nieuwe) gebouwen verkennen. Kies een locatie, een opleiding en meld je aan via een van onderstaande links. Daar kun je aangeven op welk tijdstip je komt: van 13.45 tot 16.00 uur (zonder een ouder/verzorger) of van 18.15 tot 20.30 uur (met één ouder/verzorger). Ik wil naar de:

Toekomstige leerlingen praktijkonderwijs en hun ouders kunnen zich voor deze week (11 t/m 15 november) aanmelden voor een persoonlijke rondleiding. Maak een afspraak via r.bakker@eemsdeltacollege.nl.

VWO KOPPELMIDDAG EEM(S) LEERLINGEN ONTMOETEN

CAMPUS EEMSDELTA WINTERFAIR

Al wandelend in en rond de campus kun je genieten van een hapje en een drankje en muziekoptredens, daarnaast verkopen VO Eemsdelta-leerlingen zelfgemaakte cadeautjes en lekkers voor een goed doel. Leerlingen groep 8 en hun ouders, broers, zussen en medewerkers basisonderwijs, iedereen mag komen!

Datum: 12 december 2024 (16.30 tot 20.00 uur)

Open dagen EEM(S) OPEN op VO Eemsdelta

Voor leerlingen van groep 8 en hun ouders organiseert VO Eemsdelta de open dagen EEM(S) OPEN. Er is van alles te zien en te ontdekken. Je kunt aan de slag met verschillende interessante opdrachten, presentaties bezoeken en in gesprek gaan met onze docenten en leerlingen. Ontmoet en onderneem op VO Eemsdelta en kom erachter of onze school bij je past!

Kennismaking nieuwe leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Heb je je aangemeld voor VO Eemsdelta? Dan maak je voor de zomervakantie al kennis met je nieuwe klasgenoten en je mentor. Jij en je ouders/verzorgers krijgen dan ook meer informatie over school. Je krijgt een brief hierover.

Datum: 18 juni 2025 (14.30 tot 16.00 uur) op zowel de Campus als Rutger Kopland

Vragen?

Je kunt hierboven het kennismakingsprogramma downloaden. Heb je na deze kennismakingsactiviteiten nog vragen? Stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met Ite Klaveringa (coördinator primair onderwijs – voortgezet onderwijs): i.klaveringa@eemsdeltacollege.nl.