Leerlingen Campus VO Eemsdelta doen versneld Engels examen

Vandaag is het niet alleen een feestelijke dag voor alle geslaagde examenleerlingen, maar ook voor Angelique Westra en Leandra Ufkes uit klas 5 van het vwo. Zij hebben namelijk versneld examen Engels gedaan en zijn daarvoor met prachtige cijfers geslaagd.

Dit is het tweede jaar dat de vakgroep Engels van het vwo op Campus VO Eemsdelta leerlingen de mogelijkheid biedt om versneld examen te doen. Leerlingen die aan het eind van vwo 4 een hoog gemiddeld cijfer voor Engels hebben, mogen zich hiervoor opgeven. Zij volgen dan voor het vak Engels een aangepast les- en toetsprogramma.

Door het vak Engels versneld te hebben afgerond hebben beide leerlingen in het examenjaar meer tijd om aandacht te besteden aan andere vakken. Angelique en Leandra, van harte gefeliciteerd, de vlag en de schooltas met Engelse boeken mag uit!