VO Eemsdelta ontmoet en onderneemt op StartFest

Het besturen van de kraan was heel leuk om te doen, volgens een aantal leerlingen van VO Eemsdelta. Ze bezochten gisteren het regionale werk-event StartFest op Campus Eemsdelta en het naastgelegen Control Seal International in Appingedam. Om kennis te maken met de vele bedrijven en organisaties in de omgeving. Door de vele doe-activiteiten die je bij de stands kon doen kregen ze nog meer een beeld van het werk. Sommige leerlingen maakten van de gelegenheid gebruik om op zoek te gaan naar een stageplek. Binnen alle opleidingen (praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo) van VO Eemdelta wordt namelijk door middel van stages werkervaring opgedaan.

Ook de stand van VO Eemsdelta had veel belangstelling. Veel bezoekers waren geïnteresseerd naar de mogelijkheden om te werken of stage te lopen bij VO Eemsdelta. Er werden verschillende vervolgafspraken gemaakt om nader kennis te maken. StartFest, bedankt voor deze mooie kans om mensen te ontmoeten en te ondernemen in de regio!

Heb je StartFest gemist? Kijk op www.vo-eemsdelta.nl voor onze vacatures of mail naar info@eemsdeltacollege.nl voor de mogelijkheden voor kennismaking.