Leerlingen bereiden lunch voor medewerkers en ouders

Woensdag 8 en donderdag 9 november hebben de leerlingen van de klassen 1 en 2 van het praktijkonderwijs de lunch verzorgd voor medewerkers van de Campus en ouders. Dit in het kader van het thema verbinding.

Woensdag waren de 1ste jaars leerlingen aan de beurt. In de leskeuken waren de leerlingen verdeeld in 4 groepen. Hiervan was 1 leerling aangewezen als teamleider. Deze leerling moest de taken verdelen en het overzicht houden. Elke groep kreeg een ander gerecht. Groep 1 heeft de Antilliaanse kippensoep bereid, groep 2, het broodje gezond. Weer een andere groep een broodje eisalade en de laatste groep heeft het fruit gesneden voor een fruitspies.

Rond half 12 is er een groepje naar de sportkantine gegaan om deze zo gezellig mogelijk te maken en de gerechten alvast klaar te zetten, want de uitgifte van de lunch was van 12.00 tot 13.00 uur. Om 12.00 stonden er achter de grote balie 5 leerlingen klaar om het geld te ontvangen en de lunch uit te delen of rond te brengen.

Donderdag 9 november was het de beurt aan de 2de jaars leerlingen. Ook deze leerlingen werden in groepen verdeeld en waren verantwoordelijk voor de groentesoep, club sandwich, pizzabroodje en groene salade.

Ook deze dag verliep vlekkeloos. De leerlingen hebben fantastische dagen gehad. De ouders en de aanwezige medewerkers hebben van genoten van de lekkere lunch. Wij als docenten zijn supertrots op onze leerlingen. Dit gaan we nog een keer organiseren!