Poëzie in kerk Solwerd

De leerlingen van Campus VO Eemsdelta hebben op 16 juni een geweldige poezie-avond tot stand gebracht in het sfeervolle kerkje van Solwerd in Appingedam. De gedichten werden gemaakt door leerlingen van klas 1 en 2 vmbo en door henzelf vanaf de kansel voorgedragen. Voor leerlingen van deze leeftijd is dat best een uitdaging. Mede door de enthousiaste en bemoedigende woorden van docent Nederlands Ursula Duin heeft iedereen dit heel goed gedaan.

Verrassend waren de muzikale intermezzo’s van de leerlingen van de Internationale Schakel Klas, met zang en viool- en pianospel. Ook indrukwekkend was het optreden van docent Nederlands Jan Wolthof (op orgel) en leerling Eline Oost (op trompet). Zij brachten samen een aantal klassiekers ten gehore. 

De leerlingen van het praktijkonderwijs hadden het kerkje prachtig versierd met bloemstukken. Na afloop kregen alle leerlingen voor hun prestatie een zonnebloem mee. Wij zijn trots op wat onze leerlingen deze avond hebben neergezet en willen iedereen bedanken voor hun komst.