Leerlingen VO Eemsdelta en MBO Noorderpoort vieren opening Campus Eemsdelta met festival Summer Vibes

Campus Eemsdelta in Appingedam is officieel geopend. Dat is op 2 juni door leerlingen en studenten van VO Eemsdelta en MBO Noorderpoort gevierd met het festival Campus Eemsdelta Summer Vibes. Een vrolijk zomers festival in en om de campus met activiteiten, (lounge)muziek en lekkere hapjes en drankjes. Leerlingen konden onder andere disco rollerskaten, de kunsten van Arjan Ellens (Nederlands kampioen freestyle bmx) bewonderen, graffitypetjes maken, hun wenkbrauwen laten verzorgen, leren beatboxen en de nieuwste Playstation games spelen. Een gezellige dag, met mooie activiteiten en lekker eten, vonden ze. Ze vonden het ook heel leuk dat ze samen met vrienden van de andere opleidingen dingen konden doen. Ook hun docenten genoten van het feest.

Vanaf schooljaar 2022-2023 werd het gebouw al door VO Eemsdelta en MBO Noorderpoort in gebruik genomen. Inmiddels zijn leerlingen, studenten en medewerkers helemaal gewend aan hun nieuwe campus en voelt het vertrouwd. De mooie faciliteiten van de campus, waar ze dagelijks gebruik van maken, kwamen ook tijdens het festival goed van pas. Overal was van alles te doen.